Учениця 8Б класу Тетяна Коломієць взяла участь у конкурсі «Ukrainian Students about Authentic Ukraine» (Українські учні про автентичну Україну), організованому National Geographic Learning в Україні та компанією «Лінгвіст».

Наставником стала Ольга Барсукова, вчитель англійської мови. Конкурс був присвячений міжнародному дню пам’яток і визначних місць, що відзначається 18 квітня. За умовами конкурсу, Тетяна здійснила 7 віртуальних екскурсій українськими музеями просто неба з англомовним аудіосупроводом та створила мудборд на платформі Canva. Мудборд містив малюнок учениці з одним із музеїв,  що пов’язаний із традиційним українським ремеслом (Тетяна обрала писанкарство та Музей писанки в Коломиї), крім того, за умовами конкурсу, учениця надала короткий опис ремесла та розмістила знімок екрану місця, яке сподобалося найбільше у віртуальній подорожі.

Тетяна вдосконалила свої навички з аудіювання, здобула додаткову цікаву інформацію про чудові місцини нашої унікальної країни та мала змогу поконкурувати з іншими учнями з усієї країни в образотворчому мистецтві. Кожна спроба заявити про свої таланти та можливість пізнання нового іноземною мовою – крок до нових можливостей у сучасному глобальному світі та чудова нагода презентувати багату культуру рідної країни. Це новий досвід, який наближає наших учнів до реалізації своїх амбіцій у майбутньому.

Дякуємо Тетяні за прояв ініціативи та популяризацію української культури. Гарний приклад для самовдосконалення у мовній та мистецькій галузях.

Instagram: https://bit.ly/3M2IcT3